Om Os

Fleksibilitet er et nøgleord hos ASA Rengøring. Vores serviceydelser bliver altid nøje afstemt efter kundens behov og dem afdækker vi sammen.

Om os

Rengøring – en tillidssag…

ASA Rengøring Aps er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1974, og har igennem over 50 år specialiseret sig inden for individuelt tilpasset rengøring.

Kompetence og troværdighed

Gennem vores mangeårige arbejde med alle facetter af rengøringsbranchen, har vi opnået et unikt erfaringsgrundlag. Det kommer vores kunder til gode.

Vores klare holdning er, at netop vores erfaring, ekspertise og troværdighed er baggrunden for tilfredse kunder. Og vi ved, at vi lever af tilfredse kunder. Derfor lægger vi til stadighed alle kræfter i at optimere vores fleksibilitet og serviceniveau.

Det drejer sig ganske enkelt om at gøre tingene rigtigt. Og det kan man kun, når man ved, hvad rengøring handler om. Det gør vi hos ASA Rengøring.

Ekspertise og effektivitet

Det er problemløst at være kunde hos ASA Rengøring, og sådan skal det også være. Rengøring kræver indsigt i såvel produkter som arbejdstilrettelæggelse – og hertil en god portion tid og omhu. Vores ekspertise og effektivitet er til fordel for vore kunder. De sparer tid og ressourcer.

Samtidig er det værd at huske på, at selv “små” mangler kan være en irritation i hverdagen. Det er blot endnu en grund til at samarbejde med en professionel samarbejdspartner.

Overlad “besværet” til os

Kontakt ASA Rengøring og få en rengøringsløsning, der er tilpasset netop Deres behov.

På gensyn hos ASA Rengøring!

KONTAKT OPLYSNINGER

ASA Rengøring ApS
Aladdinvej 21B
9260 Gistrup
CVR: 30900006
Telefon: 20 81 57 57
E-mail: asa@asaren.dk

SVEND ANDERSEN, INDEHAVER